Tæt på København, tæt på Stevns’ natur, tæt på forlystelser og golf

Med små 15 km til Køge er der ikke langt fra Akaciegaarden Bed & Breakfast til S-toget mod København med Tivoli, Strøget osv. Fra Køge går regionaltoget direkte til Roskilde med domkirke, havn og flere spændende seværdigheder. Men Køge byder selv på hyggelige gader, museer, butikker og Danmarks største torv.

Også i nærområdet på Stevns kan I få en masse oplevelser med hjem. Trækker golfbanen, kan I finde en i Vallø knap 7 km fra Akaciegaarden Bed & Breakfast. Blot 12 km sydpå ligger St. Heddinge med flere gode handlemuligheder og en gågade. Lidt længere syd ligger Rødvig, en havneby med friske fisk. Mellem Køge og Rødvig, med stop i Varpelev, kører det lille lokaltog “Grisen”.

Stevns’ natur er en oplevelse i sig selv. På UNESCO verdensnaturarven Stevns Klint kan I finde fossiler og fantasere om en for længst overstået tidsalder, og gravhøje og oldtidsminder fortæller spændende historier om sagn og overtro.

Vil børnene i forlystelsespark, ligger Bonbonland ca. 33 km væk, og på en regnvejrsdag kan Legejunglen i Køge være et godt alternativ.