Akaciegaarden
Bed & Breakfast


Bestil dit ophold  på tlf. 27 11 70 10 eller på mail: info@akaciegaardenbogb.dk

En lille oase på Stevns

Akaciegaarden Bed & Breakfast ligger i den lille hyggelige landsby Varpelev, omkranset af marker og enge, tæt ved Tryggevælde å.

Tæt på natur. Tæt på vand. Tæt på by og seværdigheder. Omfavnet af hygge og nærvær og med kirken som nabo.

På Akaciegaarden Bed & Breakfast står Annelise Gregers-Høegh klar til at tage godt imod jer. Uanset om du blot mangler en overnatning, vil holde en afslappende ferie med familien eller har brug for at fordybe dig i en opgave – så har Akaciegaarden rammerne til at imødekomme dine behov.

Nyd freden og lad jer flyde med af den hyggelige, landlige stemning.

Rolige værelser

Hos Akaciegaarden Bed & Breakfast har vi fokus på hvilke kvaliteter, der udgør et godt B&B.

I vil blive mødt af smukt indrettede værelser i lyse, afdæmpede farver, og i landlig stil med rustikke synlige bjælker og fritstående spær.

Senge og linned i god kvalitet, der sikrer en god nats søvn.

Grønne planter, små finurligheder og møbler i en skøn blanding af nyt og gammelt fuldender indretningen.

Se vores værelser

Gæstebog

Skriv et nyt indlæg i gæstebogen

 
 
 
 
 
 
 

Felter markeret med * er obligatoriske.
Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.
Det er muligt, at dit indlæg først vil blive vist i gæstebogen, efter det er blevet gennemlæst.
Vi forbeholder os retten til at redigere, slette, eller ikke at offentliggøre indlæg.
11 indlæg.
Mona Westermann Mona Westermann fra Helsingør skrev den januar 26, 2020 kl. 1:00 pm
Tak for dejlig overnatning og super dejlig morgenkaffe med friskbagte boller til! Det er et flot og dejligt sted I “gemmer” derude på landet. Vi ankom i bil og blev kørt fin og flot frem og tilbage til Hårlev af Stevs Taxa
Susanne Hedegaard Susanne Hedegaard fra Hadsten Jylland skrev den september 16, 2018 kl. 8:28 am
Jeg og 10 af mine familiemedlemmer har boet på Akaciegaardens B&B i en weekend. Sikke et skønt sted, med lyse flotte værelser der alle er hyggeligt indrettet. Moderne og lækre ultrarene badeværelser, køkken og opholdsrum. Dejlig stor træterrasse med morgensol. 5 min. til togstation til fods. Super søde og flinke værtfolk der serverer den lækreste morgenmad med hjemmebagt rugbrød og boller, pålæg, ost, yoghurt, müsli frugt, te kaffe og juice m.m. Der mangler virkelig intet. Vi giver Akaciegårdens B&B vores bedste anbefalinger og kommer helt sikkert igen.
Lory og Leif Larsen Lory og Leif Larsen fra 6400 Sønderborg skrev den marts 11, 2018 kl. 4:51 pm
Har endnu engang overnattet på dette dejlige sted sammen med vores datter og barnebarn 😃😃 Blev endnu engang super godt modtaget 👍🌺 Vi kom fredag eftermiddag og tog hjem igen Søndag . Fik dejlig morgenmad søndag og det kan virkelig anbefales ☕️ dejlige hjemmebagte boller , med lækker tilbehør . Vi kommer helt sikkert igen . Vi anbefaler stedet til alle som har behov for overnatning 😃😃

Gå på opdagelse i haven

Den landlige idyl

Tag en slentretur på vores naturgrund, der er anlagt med stier og hyggelige kroge. Her kan du lade tankerne flyde, lytte til fuglenes sang eller blot gå i zen med udsigt til markerne. Træk stikket og glem tid og sted. Måske du får øje på en hare eller en fasan, og om foråret kan du i branddammen høre den højlydte kvækken fra frøerne, når de prøver at tiltrække sig hunnernes opmærksomhed.

Branddammen støder op til vores indhegnede naturgrund, så børnene kan frit lege. Bred et tæppe ud og nyd frokosten midt i naturen – eller spis store, røde mirabeller direkte fra træerne, når årstiden byder på dem.

Ved indgangen til Akaciegaarden Bed & Breakfast ligger en mindre, lukket have med terrasse og havemøbler. Her er I også velkomne til at slå jer ned med mad, spil og hygge, og børnene kan lege.

Book dit ophold nu

En stemningsfyldt oplevelse