Akaciegaarden
Bed & Breakfast


Bestil dit ophold  på tlf. 27 11 70 10 eller på mail: info@akaciegaardenbogb.dk

En lille oase på Stevns

Akaciegaarden Bed & Breakfast ligger i den lille hyggelige landsby Varpelev, omkranset af marker og enge, tæt ved Tryggevælde å.

Tæt på natur. Tæt på vand. Tæt på by og seværdigheder. Omfavnet af hygge og nærvær og med kirken som nabo.

På Akaciegaarden Bed & Breakfast står Annelise Gregers-Høegh klar til at tage godt imod jer. Uanset om du blot mangler en overnatning, vil holde en afslappende ferie med familien eller har brug for at fordybe dig i en opgave – så har Akaciegaarden rammerne til at imødekomme dine behov.

Nyd freden og lad jer flyde med af den hyggelige, landlige stemning.

Rolige værelser

Hos Akaciegaarden Bed & Breakfast har vi fokus på hvilke kvaliteter, der udgør et godt B&B.

I vil blive mødt af smukt indrettede værelser i lyse, afdæmpede farver, og i landlig stil med rustikke synlige bjælker og fritstående spær.

Senge og linned i god kvalitet, der sikrer en god nats søvn.

Grønne planter, små finurligheder og møbler i en skøn blanding af nyt og gammelt fuldender indretningen.

Se vores værelser

Gæstebog

Skriv et nyt indlæg i gæstebogen

 
 
 
 
 
 
 

Felter markeret med * er obligatoriske.
Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.
Det er muligt, at dit indlæg først vil blive vist i gæstebogen, efter det er blevet gennemlæst.
Vi forbeholder os retten til at redigere, slette, eller ikke at offentliggøre indlæg.
11 indlæg.
Lory larsen Lory larsen fra Sønderborg skrev den oktober 9, 2017 kl. 2:01 pm
Vi ankom fredag d.6.okt.2017 sidst på eftermiddagen , blev godt modtaget af vores værtinde Anne Lise . Følte os hjemme lige fra vi kom ind at døren , boede i familielejligheden ( 3 voksne og 1 barn ) hyggelig indretning med mange sjove billeder og figurer . Super god morgenmad lørdag/søndag . Et forslag vil vi gerne gi : evt bøjler i skabet til vores overtøj , og måske et gelænder /tov på højre side af trappen . Vi kommer helt sikkert igen . 👍🍀
Erika og Bertil Andersson Erika og Bertil Andersson fra Skåne skrev den september 7, 2017 kl. 10:08 am
Den 2. september var vi for anden gang på Akaciegaardens B&B. Stedet kan varmt anbefales. Et superhyggeligt værelse med smagfuld indretning og lækkert badeværelse. Fin udeplads, hvor vi nød solen i hyggeligt miljø. Vi fik en rundvisning i huset af en smilende værtinde, Anne Lise. Her føler vi os hjemme og kommer helt sikkert igen.
Amalie Amalie fra København skrev den august 20, 2017 kl. 9:47 am
Det var så dejligt at overnatte på Akaciegaardens Bed and Breakfast. Værelserne er virkeligt hyggelige og stedet er omgivet af smuk og fredfyldt natur. Anne Lise er en rigtig sød værtinde, og hendes morgenmad, som serveres i weekenden kan varmt anbefales:-) Vi kommer helt sikkert igen!

Gå på opdagelse i haven

Den landlige idyl

Tag en slentretur på vores naturgrund, der er anlagt med stier og hyggelige kroge. Her kan du lade tankerne flyde, lytte til fuglenes sang eller blot gå i zen med udsigt til markerne. Træk stikket og glem tid og sted. Måske du får øje på en hare eller en fasan, og om foråret kan du i branddammen høre den højlydte kvækken fra frøerne, når de prøver at tiltrække sig hunnernes opmærksomhed.

Branddammen støder op til vores indhegnede naturgrund, så børnene kan frit lege. Bred et tæppe ud og nyd frokosten midt i naturen – eller spis store, røde mirabeller direkte fra træerne, når årstiden byder på dem.

Ved indgangen til Akaciegaarden Bed & Breakfast ligger en mindre, lukket have med terrasse og havemøbler. Her er I også velkomne til at slå jer ned med mad, spil og hygge, og børnene kan lege.

Book dit ophold nu

En stemningsfyldt oplevelse