Her får I rammerne for et dejligt ophold

Kontakt os

Vigtigt at vide

Betaling: Kontant i danske kroner eller Euro ved ankomst. Du kan også betale via MobilePay. Vi tager ikke mod dankort.

Check ind:
Hverdage kl. 15.00 – 20.00
Weekender kl. 13.00 – 20.00
Medmindre andet er aftalt.

Check ud:
Alle dage kl. 11.00

Værelser og fællesarealer indenfor er røgfrie, og vi beder vores gæster respektere dette af hensyn til andre gæster. I er velkomne til at ryge udendørs ved de opsatte krukker med sand.

Vil I spise en hjemmelavet frokost, middag eller blot en lille snack på gården, kan I gøre brug af de fine køkkenfaciliteter med køle-fryseskab, komfur, mikrobølgeovn, kaffemaskine, elkedel og service.

Rejser I med baby eller lille barn, kan I låne babyseng, høj stol, baby- eller juniordyne og puslebord. Book blot, hvad I har behov for, når I booker jeres ophold.

Der er to badeværelser, som deles med de andre gæster. Badeværelserne er udstyret med hårtørrer, og har du brug for at få strøget tøjet, kan du låne strygebræt og strygejern. Bare giv os besked.

Alle værelser i Akaciegaarden Bed & Breakfast har gratis wi-fi, og fællesrummet har fjernsyn med Canal Digital-pakken.

Morgenmad

Vi serverer gerne morgenmad for jer lørdag, søndag og på helligdage. Morgenmaden kan I tilkøbe sammen med opholdet. Morgenmaden er så vidt mulig økologisk og består af kaffe, the, juice, hjemmebagt rugbrød, hjemmebagte boller, hjemmelavet gelé, yoghurt, müsli, havregryn, kødpålæg, ost, pålægschokolade og frugt.

Book dit ophold nu