Hyggelige og varme værelser

Værelse 2 – 3

Hyggelige, mindre rum i stueplan på hver ca. 10 m2. Værelserne har synlige rustikke bjælker og er indrettet i lyse afstemte farver med 120 cm brede senge, skrivebord og en dejlig lænestol. Fra rummene er der kik til hyggelig gårdsplads med det store flotte akacietræ i midten.

Pr. nat pr. person: kr. 400,- (Euro 54,- pr. person) inklusive moms.

Book værelse

Værelse 4

Stort familie rum på 1. sal med plads til 4 personer + evt. 1 barn

I det store og virkelig lækre værelse på 40 m2 er der god plads til familien.  Værelset på 1.sal har synlige, rustikke bjælker og fritstående spær. Værelset er indrettet i lyse afstemte farver med en 140 cm bred seng og en sofa med chaiselong, som hurtigt kan ændres til en dejlig seng på 140 cm. Det fantastiske spisebord er lavet af gamle, rå coaster planker , og her er god plads til, at du kan fordybe dig i arbejde, eller hele familien kan nyde et måltid mad i ro og mag. Giv dig bare tid til spil, snak og hygge omkring bordet.

Fra det store kvistvindue har du udsigt til den lukkede B&B have, naturgrund og marker, og vinduet med den lille siddeplads indbyder til timevis af dagdrømme. Lad dig bare føre med! Det andet vindue giver dig udsigt til den gamle, hyggelige landsbykirke og den fine kirkegård.

Familie rummet er forbeholdt minimum 2 personer.

Pr. nat ved 2 personer: kr. 850,-  (Euro 113,-) Ekstra opredning kr. 175,- (Euro 23,-) inklusive moms.

Book værelse

Familieafdeling – 5A og 5B

Værelse 5A:

På 1. sal mod den hyggelige gårdsplads er et stort værelse på 23 m2, hvor den lille familie kan finde sig til rette i en dobbeltseng på 180×210 cm og en enkeltseng på 90x200cm, der giver mulighed for en ekstra opredning.

Værelset giver med sine lyse afstemte, farver mulighed for en rolig stund med en god bog i den behagelige stol og en god nats søvn.

Nyd himlen gennem skråvinduerne, og gårdspladsen med det store flotte akacietræ, der i maj/juni blomstrer med smukke, hvide ærteblomster i hængende klaser.

Pr. nat ved 2 personer: kr. 800,-  (Euro 107,-) Ekstra opredning kr. 175,- (Euro 23,-) inklusive moms

Værelse 5B:

Værelset på 13 m2 ligger på 1.sal med kik til både have og marker. Her kan du og din ven nyde en god nats søvn i de 2 enkeltsenge på 90×200 cm. Værelset er indrettet i lyse, afstemte farver med synlige, rustikke bjælker og fritstående spær.

Pr. nat ved 2 personer: kr. 700,- (Euro 93,-) inklusive moms

Fælles for værelse 5A og 5B

I stueplan finder I et hyggeligt opholdsrum på 20 m2 med spisebord og lille sofagruppe, der er privat for værelse 5A og 5B og derfor ikke deles med andre gæster.

Med udsigt til den lille lukkede have kan du ved bordet i opholdsstuen fordybe dig i dit arbejde, og når dagen går på hæld, kan du slappe af på terrassen, inden du lader dig sænke ned i sengen til en god nats søvn.

Er du afsted med familien, fungerer rummet som opholdsstue, hvor der er plads til både spisning, spil og læsning.

Værelse 5A og Værelse 5B kan bookes samlet eller hver for sig.
Book værelse